xxx

xxx
xxx malaya

18 March 2010

misi merah

Percaya atau tidak merah adalah warna yang mempengaruhi tindak balas lelaki terhadap wanita.Merah membuatkan lelaki berasa lebih ghairah,tertarik,berkeinginan daripada segi seksual terhadap wanita serta membuatkan wanita tampil lebih elegen walaupun mereka tidak menyedarinya.

Mungkin setengah orang tidak menyedari bahawa warna merah banyak mempengaruhi cinta dan perhubungan manusia.


nota:kadang2 gua pakai baju warna merah,tapi wanita x pandang pun...

25 comments:

Frodo Baggins said...

pakcik try pakai pink!!!

Frodo Baggins said...

merah jambu ~ merah jugak ...

Frodo Baggins said...

>>____<<


((pengakuan, wa pun ske merah!! x menahan tgok siti kebaya kai merah! wakakakkaka ~~~))

triple x malaya said...

frodo:la..lu pun suke merah,
merah tu gempak wei..

bias® said...

lu pakai baju jek kut?

patungcendana said...

aku buta warna. :-p

triple x malaya said...

bias:agak nye..

pc:la rabun rupenyer...

AkMa said...

kesian2..
pakai kaler dh terang benderang cam kaler merah 2 pown owg x nmpak lg..
huhuhu...

ak tumpang simpati..

Razman said...

seperti dalam filem porno, kemerah merahan lebih digemari berbanding kehitam hitaman.

ber_u_wang said...

bendera merah no entry ..

sharamli said...

tengah pandang la ni

@tune® said...

merah marah...
merah panas

mamai said...

lu kena pakai snikers merah la bro

zulhafixi said...

lu pakai baju liver kan?
memang la..
kehkehkeh

triple x malaya said...

akma:ape nak buat dah nasib..

razman:hitam2 sitampok manggis walaupun hitam di pandang manis..

ber_u_wang:memang no entry pun..haha

ramlisha:jangan la pandang..malu gua

@tune:air panas..

zul:kalau aku pakai baju liver confirm semua awek pandang..

patungcendana said...

hehehe....kalau ohnny depp tak pakai baju pun aku nampak...

re:...tak. abang aku bukan pelukis...dia kawan AJ masa sekolah.

ps...aku dah baca komen kau kat beruwang punya blog...baik kau start menyorok sekarang...frodo pun...kacau lagi aku time pms...:-p

triple x malaya said...

PC:takut.......gua akan menyorok sampai lu dah tenang,haha

jane said...

thnks pkcik follow blog saya













































.......

Encik Ariff O said...

merah tu arsenal.
bukan liverpool.
haha.

peja said...

dari 6 buah moto kat umah sewa saya...

5 adalah kaler merah..tp moto sy saje yg kaler itam...

dan sy syak itu penyebab sy xpunyer awek...


hahahaha

enyheartsdiamond said...

cinta adalah apabila kamu melihat dia, dia akan senyum kepada kamu dengan rasa cinta..kemudian, firasat kamu akan berkata;

"ya..dialah yang satu.."

dan tiada apa di dunia ini yang mampu memisahkan hati kamu dan hati dia :))


p/s-red is my fav color!

duOne_sTarz said...

kalu merah xjln, lu pakai warna pink. confirm ore tgk semacam aje..hak3

hans said...

hahahaha
pakai merah jambu

mimpiyangsempurna said...

maybe triple X x pandang wanita yg pandang triple X kot...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女