xxx

xxx
xxx malaya

04 March 2010

misi kau rocok-rocok pemikiran aku.

Di sebuah gerai,tengah tengok2 menu yang tertera dekat dinding gerai,tibe2 hati bertanye otak berfikir mata tengah usha awek bancuh air,[dalam hati berbisik,boleh tahan jugak.]dan perut rase lapar,bile lapar mesti nak makan.tak boleh ke bile lapar je nak sembahyang?.lalu mata kembali kearah menu yang tertera,wajah awek bancuh air tadi simpan di celah memory otak yang tinggal setengah gb lagi..

Antara menu yang membuatkan hati bertanye otak berfikir mata ketar.

sup tulang
nasi goreng[berbagai]
mee goreng [berbagai]
tom yam
pakapau[ni menu ape ni?]
pakateaw[ni pun same,2 menu ni yang buat hati bertanye otak berfikir mata ketar]


nota:lalu untuk mencari kepastian gua oder 2 menu tu,rupe2 nye menu tu yang hari2 gua makan pade waktu malam.macam gaban sepupu pade semut merah betol,name menu je gempak,makanan yang same.

14 comments:

sharamli said...

nama je lebih..biasa la tu..

triple x malaya said...

ramlisha:betul2..ke kau penah jumpe gak menu name cam tu?

mamai said...

kedai yang tu ker hahahahaha

ber_u_wang said...

he he tak ajak wa makan sana ke?

Razman said...

so menu pe sbnrnye?

aloy_paradoks said...

silet la..

Dark Ray™ said...

burgermpak!!!

Moon BlooDy Spell said...

uhhuuhhu...dasat...
menu apa tu.. kau pergi kedai di francis ka

DzulhafixiceD said...

same ke?

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

menu gempak tp tak ajak wa mam pon ttp tak gempak gak~

peja said...

err...menu amende tu?

A.K.U.D.O said...

penampau kau tahu?

bias® said...

bes ke?

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室