xxx

xxx
xxx malaya

20 February 2010

misi terpaut di jambangan larangan.

Tengok dalam air nampak bayang2 campak satu batu bayang pun hilang.

Kebiasaan orang melayu pergi ke pasar malam adalah untuk membeli barangan keperluan seharian,sebagai contoh membeli sayur,ikan,daging ayam n sebagai nye.dengan erti mudah macam2 ade..silap2 jodoh pun boleh cari dekat sane.bagi suri2 rumah sepenuh mase time macam ni la dia orang pergi pasar malam untuk berbelanja keperluan rumah.tapi bagi sofi jika kepasar malam tidak membeli apam balik,ibarat berjumpa kekasih x cium pipi.[korang jangan nak cong ar kalau dating lu orang x cium awek lu,kalau x cium makne lu xde nafsu ar]

Untuk meindahkan lagi hari minggu kalian,anda di jemput hadir ke event mimpi[pasar malam] paradoks pade 27hb-2-2010 jam 8.30mlm,bertempat di pekarangan rumah anai2 galeri s.alam.masuk free.bawak la sedare mare,awek2 kalian,pakwe2 kalian,anak2 cucu kalian semua.di sini anda dapat saksi kan bertapa indah nye seni.mamat kaki pukul ni pun ade sekali,siap pefom lagi.

nota:pasar malam ni x jual ikan,sayur n sebagai nye,mungkin jodoh ade dekat sane.

18 comments:

bias® said...

ada jual jodoh ke?

encik ADAM said...

gua tak lucah.gua tak de nafsu

sharamli said...

kena pegang dada tak ni kal0 cium pipi?

Koyuki said...

boleh bercium tak kat sana nanti?

{lumut} said...

nak jodoh 1.
yg sdp mata memandg..jujur dna setia,haha

DzulhafixiceD said...

gua slalu cium awek org time dating..
kehkehkeh..

patungcendana said...

27 hari munggu ke?

patungcendana said...

27 hari minggu ke?

ayie said...

hoh...ada jual jodok lak..

vidadarisakura said...

jodoh 3 seringgit ada?

deus X machina said...

gewe hot2 ramai tak datang

A.K.U.D.O said...

gua rasa aneh

Moon BlooDy Spell said...

jual longgok ke?

hehehehhe

thumbs UP!!!!
PUJI DENGAN USAHA INI

triple x malaya said...

bias:x jual bang..

adam:ye ke,sian

ramlisha:kalau nak pgg boleh x nak pun boleh

koyuki:hiss..ni bukan event bercumbuan.

lumut:boleh..aloy kan ade..keke

dzul:huhu patut ar..

pc:hari sabtu,orang selangor kate hari sabtu n ahad hari minngu,x tau pulak orang kuantan..

ayie:ade..haha

vidadarituruntangga:8 seringgit pun ade beb,

deus x:ramai siut...

akudo:ape yg aneh sis?

moon:tQ...

patungcendana said...

orang kuantan kata hari sabtu...sabtu la, hari ahad ..baru hari minggu...:-p

re:...hidup ini ibarat air...pandai gak kau berfalsafah...

Cik Cookie said...

salam.
lama Cik Cookie xsinggah sini.
mohon maaf.
nak tya bro skit.
ada terlibat ngn art kan?
maksud cc lukisan.
CC nak ada bnda nak tya.
harap bro dapat contct cc melalui ym cookiedevine83@yahoo.com
thanks

aloy_paradoks said...

i follow blog u,,, huhuhuhu

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

nak jodoh! nak jodoh! heee...