xxx

xxx
xxx malaya

01 February 2010

misi jangan padang tepi.

Jam menunjukan tepat pukul 2 pagi.tibe2 sofi terjage dalam lena nye,lalu menuju keluar rumah di belakang pokok pisang yang semak samun.mata sofi masih tertutup seakan tido yang lena,tapi sofi masih boleh berjalan dengan gagah nye.

tibe2 terdengar suara sofi.''ape kau mahu ha..pagi2 bute panggil aku kemari,kan petang tadi baru aku bagi makan dekat kau,masih tak cukup ke?lalu satu lembage hitam berbadan besar menjelma,mungkin hantu raye atau hantu2 yang seangkatan dengan nye.''bukan makan yang aku pinta,makan semua cukup,cume megape kau tak letak sekali air coke ke..atau paling cikai air suam,terceket aku mase makan tadi sebab kau tak bagi air sekali..''alamak..lupe la pulak,esok je la aku bagi air coke kat kau.''ok..esok kau jangan lupe letak kat port biase yea..kalau macam tu aku chau dulu la..assalamualaikum.

nota:jamu sake adalah perkare khurafat.

11 comments:

mamai said...

lu letak air kopi ajer lagi layan

aloy_paradoks said...

gampang...

Razman said...

aku juga mahu coke. ble mau lepak weih?

hans said...

hahaha
air suam sudah

hahahhaa
siap punya kalau ko pandai bahagi masa

eh,sorry kalau lari topik..
aku punya entry tersenarai antara 28 terbaik dekat blog www.denaihati.com

entry aku no 19 dan dia nak pilih 5 entry terbaik dari semua nih

so,aku mengharapkan jasa baik kamu semua untuk vote entry aku...

untuk makluman lebih lanjut sila click entry ini dan undilah entry no 19

suruh dan paksa member2 kamu vote entry no 19 juga tau

thanks

deusXmachina® said...

deman tol sake ni
erk888

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

coke saje?
mintak la float ke, banana split ke~

wakakaa~
bg kencing mnis~

told la hejauw said...

ak rase slurpee terbaek hahaha..

Rowena Chasez said...

hahahaaa...
coke??
biat btol..
ak pon mau coke blh??

encik ADAM said...

alah,kau dgn anak sedara kau jugak yang makan

patungcendana said...

apa jadi kalau pandang tepi?

re:...aku berjuang untuk bangun tidur...hehe

triple x malaya said...

tq for komen.....
semua,