xxx

xxx
xxx malaya

18 February 2010

misi terlerai sudah hajat batin mu.

Bile masuk je waktu tengahari mesti lapar,bile lapar je mesti tengahari.mungkin sudah menjadi tabiat sofi pada waktu begini la dia harus makan,sebab bile lambat makan sel2 perut dia akan memberontak bagai ade peperangan tamadun di dalam perutnye.secara autometik nye sel2 darah akan menjadi panas,bile sel genetik menjadi panas maka dengan tidak sengaja ia akan menjadi marah tidak tentu pasal atau boleh berlaku sesuatu yang tidak di ingini,sebagai contoh beliau boleh mengamok atau pensan jika tidak makan.

Sebelum sesuatu perkara buruk berlaku,beliau mengambil keputusan untuk keluar makan ke gerai berhampiran.sesampai di gerai,target pertama adalah nasi campur dan pastikan ade tempee,jika tiade tempee,maka makan tengahari itu ibarat bercium tidak pegang dada.setelah nasi sedia untuk di makan,proses ke 2 adalah untuk oder air,jika tiada air ia boleh mengakibat sel2 tekak akan kering,bile kering tekak akan jem.bile jem boleh berlakunye tercekek,harus tahu bahawa tercekek boleh membawa maut.

Di bawah adalah perbualan antara sofi dan pengambil oder air.

mamat:Nak oder air ape bro

Sofi:Air ape best..[saje je nak test pr dia]

mamat:Macam2 ade bro,nak air mabok pun ade kat kedai china sebelah tu.[rupe2 nye bagus pr dia.]

Sofi:Bagi air teh o ais limau la

mamat:ha'air ape...[muke macam bler]

Sofi:teh o ais limau ar...

mamat:[masih macam bler lagi]

Sofi:Ace lemon tea ar..

mamat:oh..ace lemon tea,ok siap..


nota:mamat tu melayu.ke sofi yang orang putih..?

17 comments:

hisham said...

bro...BBN tu aku la ...group kita org...aku luper nk sign out...hahahhaa...ko dgt x majlis aku nnti..ape2hal ko tnye nurul..

Frodo Baggins said...

wakakkakakkaka
klaka sioot
ibarat cioom x pegang dada?
pheww terbaixxx

mamat tu bangla kot
ker sofi belanda?


>>___<<

Koyuki said...

sah mamat tu omputeh

bias® said...

ace lemon tea, air apa? ultraman ace?

patungcendana said...

takde idea aku nak komen.

mamai said...

pergh oang putih betul

sharamli said...

asal kal0 cium kena pegang dada?

encik ariff o said...

ok.
skg aku dah tau apa rasa tempe sebenar.

hans said...

gagagga
ayat ko lucu2

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

betol ke ape yg aku nampak kat panorama blog ko ni?

PINK!!!!!

sgt ngeri~

encik ADAM said...

cium tak pegang dada.gempak

A.K.U.D.O said...

mmg terlerai hajat kau

Razman said...

ko tengok warna kulit dia cmne?

triple x malaya said...

hisham:ok..insyallah akan sampai.

frodo:kalau lu x caye,cube tray bercium tanpa pegang dada..mesti rase mcm x kene..haha

koyuki:agak nye

bias:air sabun!!!

pc:bagus..komen kau yg terbaik setakat ini..

mamai:entah2 jawe..

ramlisha:baru cukup syarat..

ariff:selame ni x tau ke rase ape?rugi kau..

hans:haha

ayu:pink tu bagi aku sesuatu warna yg menarik,bagi aku x la ngeri..mafia pun pakai pink o..

adam:gempak habis

akudo:hajat x sampai sis...haha

razman:macam kau la...

aloy_paradoks said...

babi!

yoro okino said...

ko cium xpegang dada ke???hahaha

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛