xxx

xxx
xxx malaya

11 February 2010

misi andai masih ada waktu

Mase sekolah rendah mak gua ade cakap dah besar nanti jadi doktor,tapi gua takut darah macam mane nak jadi doktor,nasib mak gua faham.

mase gua sekolah menengah tingkatan 1 cikgu sains ade cakap yang muka gua layak menjadi seorang doktor bile dewase.tapi gua hanye mampu tersenyum,nasib cikgu gua tak perasan.

mase gua tingkatan 4.guru besar ade pesan dekat gua,bile dah habis sekolah nanti sambung belajar jurusan doktor.tapi mase tu kelas gua sastra macam mane nak jadi doktor.nasib guru besar,kalau guru kecik dah lame gua prengg...

mase ini dan sekarang memang gua bukan di lahirkan menjadi seorang doktor,mungkin seorang sastrawan atau biduan,tapi bukan angkasawan.

nota:jike kekasih anda merajuk,ini la waktu nye untuk anda memujuk,ajak kekasih anda menonton cite ni,sangat romantic...

13 comments:

sharamli said...

ku p0n takut darah gak..tp basuh pad tiap2 bulan xtakut plk...

dzul hafixi said...

cerita ape?

ber_uwang said...

harap misi lu berjaya esok

aloy_paradoks said...

waaa.. menarik.. menarikk...

deus X machina said...

sastrawan pun sastrawan la
erk888

mamai said...

kalau isteri merajuk camner

A.K.U.D.O said...

sedang mencari kekasih

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

berikan aku kekasih supaya aku bley merajuk n dapat tgk citer tu scra free~

(>_<)"

azzaliena suziantie said...

ouh men darah itu seronok.
meh ak men darah ko..
muaahahaha

xdapat pegi..:(

Anonymous said...

~aq x berapa cute~
aQ x tkot darah...tp geli jewr..
sbb tiap2 bulan kena pgg darah..
aq merajuk xdew sape pujuk...mcm mn????

Firol said...

doktor sastera

hans said...

doktor falsafah

Moon Death Spell said...

takut darah juga...
ehehhehe....
tapi org seni lagi best pada mata saya la... ini pendapat saya
seni itu indah