xxx

xxx
xxx malaya

10 January 2010

misi raymon@junaidi bin hj rostam

Raymon adalah seorang lelaki yang keras kepala atau lebih dikenali sebagai ganas,atau name sebenar nye adalah junaidi bin hj rostam.beliau tidak berkeje atau lebih senang di panggil sebagai pengagur,tetapi dalam mase yang same beliau menpunyai jawatan dalam geng kongsi gelap beliau sebagai pengambil kereta hak orang lain untuk di jual kepade orang lain,yang lebih mudah di panggil sebagai pencuri kereta sepenuh mase.

Pade suatu hari beliau sudah mengenal pasti kereta yang mahu di ambil,lalu seperti biase raymon dengan tenang nye tanpa rase curiga cube memasuki kereta lalu membawe ke lokasi opis di mane ibu raymon bekerje untuk mengambil ibu nye pulang ke rumah,itu la rutin harian raymon jike tiade kereta untuk di curi..


nota:gua tak tahu nak story ape..make tercipta la entry yang terpantas penah gua laku kan..

11 comments:

sharamli said...

bini pak haji ni naek kete curik la?

mamai said...

baiknya raymon ambil mak dia balik kerja pakai kereta lak tu

ber_uwang said...

dia tak curik hari awek ke

rAy jR...@...Aliff said...

uitsss...hahaha..jgn curik kte d0wh..hahaha.....curikk bnde len bleh..hahaha

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

raymon..tlg aku cari sbijik rx7 panas.

TARANTULAHuruHARArey said...

at least ada idea gak.. wa akan tunggu kesinambungan nya hahaha

dzul hafixi said...

xnk buat filem ke?

patungcendana said...

junaidi...macam nana perempuan daaa...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

gua pon tak tau nak komen ape sbb gua kurang paham jalan citer~
ades

bias® said...

pantas? berapa minit?

triple x malaya said...

ramli:tu kereta mak dia da..sile bace dari atas...haha

mamai:anak yang baik hati..

ber_uwang:tak..

ray jr:cume story je..

xtionkamen:bile lu nak?

tarantulah:tq2..

dzul:ade modal nanti gua akan buat..

pc:biar betul..tapi aku suke name tu..

ayu:ni pun dah kire orait..

bias:hampir setengah jam..selalu 2-3 jam beb..