xxx

xxx
xxx malaya

24 January 2010

misi NAUTIKA

Lihat poster dekat atas tu..lu jangan tengok kat atas langgit pulak sebab gua x sempat nak tampal lagi..


mari!!..mari!!..mari!!..Anda di jemput hadir ke teater paradoks yang akan berlangsung pada 12,13,14hb febuari 2010,mase 8.30 malam,harge tiket rm 10 untuk satu malam,tapi bukan bermalam dekat sane,dah setle balik ar rumah masing2 haha..

Teater ni bertajuk Nautika karya dan arahan mamat NI jika di bandingkan dengan pengarah lain bagi gua mamat ni lagi gempak kerana berliau berambut panjang dan masih single,pelakon kali ni memang gempak lain dari yang lain..jika mereka berlakon dalam filem dah lame name2 besar layar perak gulung tikar memang tak boleh cari makan sebab mamat NI dan NI sapu bersih mane2 anugerah pelakon terbaik mahu pun pelakon paling hot..


nota:1o ringgit bermaksud apabile 9ringgit di tambah 1 ringgit..make jumlah nye 10 ringgit.

17 comments:

sharamli said...

kal0 2 malam rm2o ke?

Frodo Baggins said...

hahahhahaha


>>____<<

siottt klaka promo bro

mamai said...

lu pie gan gua nanti

Paradoks said...

boleh tahan la..

dzul hafixi said...

boleh beli online x?

hisham said...

insyaAllah aku datang....

Firol said...

try keluakan vcd..leh gak tgk

bias® said...

datang. datang. datang.

{lumut} said...

all the best semua..sy doakan dr jauh kejayaa kalian.suke tgk kalian.ade usaha.

helena's said...

ary belanje saya kan?hehe

acap said...

10rm utk tigahari ke?
haaa

epi said...

waaaa..macam best je bro..:)

encik ariff said...

peh.
gud luck.

patungcendana said...

ada tak hotel yang tak penuh kat sini?....erk...

patungcendana said...

re:...aku tak asma daaa....sesak nafas je...huhuu

triple x malaya said...

sha anak ramli:yea..3malam 30 rggit

frodo:datang ar kalau bran..

mamai:tq2..

paradoks:bg upah sikit..

dzul:boleh..

hisham:kene datang..

firol:insyallah..

bias:come..come..come..

lumut:terima kasih banyak2...

helena:bukan awak ke yg belanje..

acap:lingkop paradoks kalau cap tu..

epi:memang best..jemput datang

encik arif:tq2..jemput datang

triple x malaya said...

patungcendana:nanti aku tolong tanyekan dulu,mane hotel yg tak penuh..huhu