xxx

xxx
xxx malaya

05 January 2010

misi cinta terhalang 7

Setelah hampir nak masuk satu hari satu malam..sofi akur,yang dia sepatutnye membalas msg dari rosnah malam tadi..dengan hati yang agak brutal..tibe2 jadi lemah,dan tercipta la madah untuk si rosnah..


msg dari sofi untuk rosnah..


kadang kala orang yang paling mencintai kita
adalah orang yang tak penah menyatakan
cinta nya pada kita,kerana orang itu
takut kalau2 berpaling dan menjauhi nya
Dan bila dia suatu masa hilang dari
pandangan...
kita akan menyedari dia adalah cinta
yang tidak penah kita sedari..

send.........[hati sofi berbisik]harap2 rosnah boleh tido lena,makan kenyang,mandi basah malam ni..


nota:nanti kan 3 episod terakhir dari misi cinta terhalang akan datang...dapat kah sofi memiliki rosnah..dan dapat kah ayah rosnah menerima sofi sebagai menantu yang macam hantu..

14 comments:

mamai said...

gila jiwang ayat sofi

Koyuki said...

huhu
T.T
tanak lah baca
macam terkena jer ni

bias® said...

sofi nie hantu ke?

anak muallaf said...

Hantu species mana tu budak sofi ni

patungcendana said...

terhalang.

sharamli said...

menantu mcm hantu?

r0snah tu p0n lebih kurang je..

Firol said...

sad ending rasanya..ke aku terkena

seroja jingga said...

pergh..ayat power tu brader..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

gemokla makcik rosnah~

miEz haNeM said...

sila2..
saya tggu episod 3 haa!

helena's said...

aduh ni tak sbaa nak tunggu next episode..hehe

dzul hafixi said...

rosnah x dapt tido lena mandi basah makan kenyang kan?

aloy_paradoks said...

asyik misi je,, mana deresa nye?

triple x malaya said...

mamai:jiwang la jugak..

koyuki:terkene pasal ape pulak..

bias:hantu raye beb..

sis:hantu baik sis..hehe

pc:terhubung..

ramli:2x5

firol:lebih kurang la..

seroja jingga:power ke?

ayu:rosnah slim la..

hanem:episod 3 dah lepas..

siti aisyah:tunggu baik2..

dzul hafixi:boleh la..

nurul:uhh bahase orang bagan dato nampak..menarik..deresa gopalan..bapak kepade sasi daren..