xxx

xxx
xxx malaya

20 December 2009

misi kurafat part 2

Gua baru bangun dari tido...hampir 12 jam gua tido..gare2 x tido malam...kenape x tido malam jangan di tanye...

nota:hari ni gua bertukar rokok dari dunhill kepade Nusantara..

nota penting:jike anda dlm keadaan mencari bilik hotel,tetapi semua penuh..sile bertanye kat orang hotel tu dengan care bergini...[dekat mane ye hotel yang x penuh?]

21 comments:

patungcendana said...

keji!!!!!!!!!! :-p

Koyuki said...

kahkahkah
saya suka idea soklan bangang tu

sharamli said...

np x tid0 mlm?

Ries Lee said...

soklan kreatif..huhu

en.Adam said...

keji kan patung???
hahahahahahahaha

hisham said...

nusantara murah skit..aloy die pn same kan..ke sempoerna...hehe

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

rasa2 kl tye kt org hotel tu cmtu kan, die dpt jwb dgn baik x?hahaha...sharamli..kan incik triple x malaya da ckp jgn tye knp die xtdo mlm.hehe

.ella ainnadjla. said...

nak tanye jugak apesal tak tido mlm? =p

mamai said...

memang hotel shah alam amat keji

Aminah said...

set up tent la beb

baginda® said...

kekehkeh gelak je lah gua blh buat... kehkehkeh

tapi klu gua rep. hotel tu gua bagi lu bilik air... kehkehkeh

dzul hafixi said...

nepal tempat keje gua tukar dari nusantara kepada sireh moden..

helena's said...

dia tak jawab nt..dia lempang.haha

aloy_paradoks said...

gampang.. hahahha

triple x malaya said...

patungcendana:keji tu ape...?

koyuki:gua pun suke..

sharamli:biar la rasia ramli...hehe

ries lee:memang kreatif..

en.Adam:keji tu ape..?

hisham:murah dan jimat..

xtionkamen:sharamli tu memang begitu...dia susah faham entry..hehe

ella:nak tanye jugak...

mamai:s.alam kehabisan bilik hotel malam tu..sebab patung tak mandi kot..haha

aminah:yup....

baginda:gua orait je...bilik air bilik hantu pun gua boleh tido..

dzul:lu ingat gua nepal...

helena:lempang tu ape?...

aloy:gampang tu ape...?

patungcendana said...

aku mandi la sebelum keluar malam tu...trak caya tanya aloy...:-p

hans said...

hahaha
soalan xleh blah
eh,rokok apa tu?
1st time dengar
maaflah aku xtahu sangat bab2 jenama rokok nih

patungcendana said...

re:..ya...geng paradoks memang gempak. :-)

ayie said...

ha..ha..ha..
pasti owang tu cakap...
buat hotel sendiri

Cik Cookie said...

ada beza ke rasa rokok2 tuh?
tapi yg nyata side effect dia sama.
ngeeee...

pisey said...

tak kena lempang ke tanya macam tu?