xxx

xxx
xxx malaya

10 December 2009

misi cinta terhalang-versi yamaha ego

Di suatu malam yang indah di terangi bintang malam kejora..sofi menuju ke rumah rosnah menaiki yamaha ego yang comel lagi gempak..tujuan sebenar sofi pergi kerumah rosnah kerana ayah si rosnah hendak berjumpe dengan sofi..

Sesampai sofi di rumah rosnah,sofi di sambut oleh ayah nye..sambil duduk di atas lantai rumah si rosnah..

Ayah rosnah:pakcik bukan nye mehalang kau dan rosnah berkawan,tapi kau pun tahu pakcik ni tok guru,guru agame kat kampong ni..mengajar sini sane...kalau orang tahu pakcik ni menantukan orang macam kau macam mane?dengar lagu hip hop,rnb pakai seluar pendek..sembayang cume setahun sekali..itu pun sembahyang raye?boleh ke macam tu?kau rase sesuai..?

sofi:ok ape pakcik setahun sekali..daripade tak ade..

lalu sofi terus meninggalkan rumah rosnah,sambil di saksikan oleh kekasihye..yamaha ego di pulas tali minyak sekuat nye untuk membawe hati yang lare..dalam hati sofi berkate...gua doa kunut pun kantoi..ni pulak nak berteka teki soalan tasahur kat gua..

nota:kalau orang panjat klcc nampak ape..?nampak hebat dan gempak kan..!!!kalau anjing panjat orang nampak ape?nampak sangat lu orang penah tengok blue animal sex..hahaha

15 comments:

patungcendana said...

so...apa jadi kat yamaha tu?...

re;..phone hilang rupanya...patut la senyap...huhuhu

suzy said...

awat xjoin kitarunk semalam??muahahaha

acap said...

anjing panjat orang nampak ganas wei..
hardcore!

Razman said...

haha..teka teki bwh tu terbaik...

mamai said...

kalau ko joint malam tu sure aloy lagi bersalah hahahahaha

itu anjing sudah di train wooo banyak untung

aminah said...

sial je.....haha..lu ke sofi yg kaco kat blog gua?

bias® said...

ganas klcc tuh.

kimisai said...

ermmm bg je anak dia kawen ngan yamaha tu...jepun tuh...

tapi yamaha tu ego skit, so kene tahan...
hahaha

apa aku ngarut ni...

babi betul la...hahha

Cik Cookie said...

anjing naik org ssh laa

NuR said...

huhu..
marathon sajak..
tak leh tgk
wawawawa

sedih...

hans said...

hahahaha
gila slumber cakap macam tu dkt tok imam tu
hebat tu dia
haha

aloy_paradoks said...

gempak

helena's said...

tak paham pasal anjeng tu,haha

wak sory tak dpt dtg..tunggu driver.tak sampai2!huhu nak bgtau taktau camane..

hisham said...

bro..lu pnah tgk blue animal ke...hehehe......tk cre bro

triple x malaya said...

tq semua kerane sudi komen...