xxx

xxx
xxx malaya

30 September 2009

misi POLIS.

situasi ini adalah benar dan di sahkan oleh ahli persatuan seni silat ketam semalaysia..

Pade suatu malam sofi pergi ke majlis rumah terbuke seorang wakil rakyat[B.N] di daerah kelang di luar pekarangan dewan..dengan berbekal kan slogan makan free pasti x rugi,sofi dengan slumber nye mehampiri masjlis tu...

Sesampai je sofi melangkah melepasi pagar dewan,sofi di sape seorang sahabat lame seorang polis..lalu bersuare...ehh kau kan orang PR mengape kau ade dekat sini..pertanyaan dia..sofi dengan sopan nye menjawab..ehh mengape plak aku tak boleh datang sini..kat sini masakan nye vavi ke..??tak kan..so aku boleh makan la ye..lalu wakil rakyat tu memanggil sofi untuk bersalaman dan menjamu selere..dan mamat tu buat2 muke mati kutu..

P:pasal
O:orang
L:lain
I:ia
S:sebok

nota bulu rome aku:gua tak ade niat nak memburuk kan polis..sebab cite2 gua pun nak jadi polis,tapi x kesampaian..gua cume nak nak nasihat kat kawan gua yang polis tu je..

34 comments:

The Hobbit Frodo said...

hahahahahahha


bingai abang polis tu!
dia takoot makanan abess kot
camni lerr satu malaysia
ko PR kew, Umno kew, sammy velly kew, pas kew .. yg penting kejesama
xoxoxoxoxoxo ...


salam raya bro!!

triple x malaya said...

betul cakap lu..salam aidilfitri gak..

sI tEDI said...

alahai.. waktu2 macam ni lah nak kenal mana kawan mana lawan.
lagi satu makan free.. apa ada hal...

sharamli said...

kutu mati p0n xwat muka cmtu kn..

Koyuki said...

xske polis..

sbb biasanya golongan ini bermuka sgguh eksen sekali..

mamai said...

polis ikut polisi...hahahahah

azzaliena suziantie feisal said...

polis sengaall..hahaha
polis sewell...hehehe

kimisai said...

ingat pesan gua...



bab2 agama, jagn politikkan,
bab2 pendidikan jgn politikkan,
bab sukan pon jagn politikkan....



dalam kes ni bab2 makan pon nak politikkan ke...


budus.....


1 malaysia maaaaaaaaa........

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

gua sokong lu..hahaha

♥ayudeadwish♥ said...

aku pun suka makan free gak. tak kisah ler ape pn janji halal n boleh dihadam~~~

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

aku pnah ade pgalaman interbiu pulis.ape yg aku nmpak,pulis2 ni ramai jga yg kerek,cm s***..tak ckp semua..tp ramai..sO..??

p/s: err,aku sokong Kimi!! Yeaa..!!

Fatt Chin Choy said...

sibuk plak polis cam rumah dia

haha

cookie devine said...

manusia semua felik felik...

triple x malaya said...

si tEDi:sikap manusia..macam2 ade..

triple x malaya said...

sharamli:kau penah tengok kutu mati ke?gempak tu..wat entry tentang kutu mati pun tak wat muke cam tu boleh..

triple x malaya said...

koyuki:betul2...

triple x malaya said...

mamai:kadang2 polisi memakan diri...

triple x malaya said...

azzaliena:uhh...dengar dek polis ni mau kene saman lu nanti..hehehe

triple x malaya said...

kimisai:gua seotak sama lu...

triple x malaya said...

syed mohd:tq...gua pun sokong lu..

triple x malaya said...

ayu:betul2...gua pun suke free..hehehe..

triple x malaya said...

kakuna:kerek2 betul tu...buat air keret susu nanti baru tau..

triple x malaya said...

ah fatt:penyebok dah sikap dia kot...

triple x malaya said...

cookie:cam tu la sis..pelik2 sikap nye...

aloy_paradoks said...

sape nak jadi polis? kau?

yoro okino said...

ish2..
bongok uper nyer

bias® said...

lia tu cun tak?

vidadarisakura said...

makan pree kan makanan paling sedap.haha

encik ariff said...

mkn xbyr mmg sedap.
haha.

POSH76 said...

salam blogger dari kita jugak...hehe

patungcendana said...

re: tak la...lawa gambar tu...

jai@jezz said...

hahahahaha..... betul doh P.O.L.I.S "pasal org lain ia sibuk"

Razman said...

polis mmg slalu ade tempt makan2 ni.. lg2 kalau mkn suap..

LanaBulu said...

Tak sangka hang nak cakap lagu tu..
Memang mati kutu laa..mamat tu
Any way habaq kat depa semua kita rakyat malaysia bayar cukai tak kira parti tau...