xxx

xxx
xxx malaya

06 October 2009

misi tak datang rugi.

Mimpi akan mengarok lagi..tapi kali ini semakin BERAT..seberat-berat tetap KAMI angkat...yang pasti datang jangan pakai kain pelekat..nanti takut terangkat..lokasi tanah mampat..



Galeri shah alam..

18-10-09 ahad malam

tepat 8.30-11.00 malam



mimpi adalah sebuah event yang akan membawa kite ke alam PUISI,AKUSTIK,SAJAK,MENOLOG, dan DRAMA senyap...nanti kan kemunculan kami..

sesiape yang terbace,terlintas,tersegah di blog ini di harap hadir..sekian tQ

28 comments:

sis_nita said...

insyaallah..

dekat gak ni ngan tmpt kita..

semoga berjaya..

patungcendana said...

aku? rugi ke tak?

sI tEDI said...

aduhai... jauh di sana...

azzaliena suziantie feisal said...

insyallah
kalo de transpot...
huahuahua

kimisai said...

klu tak datang ada macam rugi saham jatuh tak ??

{lumut} said...

mcm best je bro mende neh..
aku tringin nak join mende2 cmni..
tp xnak jd penonton..
hehe..
teringin nye nak dtg!!

agak2 time aku balik nnt ade lg x?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

waa...cambest la..hehehe..leh join ke??segan ar..kui kui kui..

♥ayudeadwish♥ said...

hooo~~ ko ni geng paradoks rupanyer... masuk free ke?

sharamli said...

la...ni dah tebaca dah...kena hadir jgk ke?

Koyuki said...

ah sudah..kite ni jauh giler..

nk kena book tiket flight lagi..

cookie devine said...

love art tapi Cik Cookie ngn bercuti waktu tuh.

triple x malaya said...

sis_nita:semoge hadir pade malam tu...

triple x malaya said...

patungcendana:rugi giler kalau kau x datang...

triple x malaya said...

si tedi:jauh xpe..janji kau suport semangat cukup..

triple x malaya said...

azzaliena:nanti aku jemput rumah...huhuhu

triple x malaya said...

kimisai:lebih dari saham rugi nye..

triple x malaya said...

lumut:di jemput hadir pada 18hb 10 jam 8.30 mlm...

triple x malaya said...

kakuna:di jemput hadir..jangan segan..kau tggal kat s.alam kan so x ade alasan kau x leh hadir..

triple x malaya said...

ayu:masuk free...di harap hadir..

triple x malaya said...

sharamli:erm kau mesti datang...

triple x malaya said...

koyuki:jauh tak ape..aku harap kau doa kan event tu bejalan lancar cukup...amin...

triple x malaya said...

cookie:kasi cancel itu cuti la..hehehe boleh join event ni..

mamai said...

ya aku tak tertidur supaya aku tak terlepas mimpi

mamai said...

ya aku tak tertidur supaya aku tak terlepas mimpi

dzul hafixi said...

jauh la camne nak dtg....

aloy_paradoks said...

ehhh,,,, ehh...

Dark Ray™ said...

jangan lu pula yang tak nampak nanti dah laa...

yoro okino said...

huuhu..
sesungguh nyer aku dlm kerugian
huhuhu