xxx

xxx
xxx malaya

09 October 2009

misi semakin berat.

Ia nye semakin berat...hari semakin hampir untuk menyelami mimpi yang x perlu di takuti..selami dunia mimpi ke lokasi kami geleri s.alam yang pasti masuk free...

14 comments:

aloy_paradoks said...

bagus!

mamai said...

berat sama di pikul yang rigan sama dijinjing..jangan sampai tiada beban batu digalas

The Hobbit Frodo said...

Bro!!! Ni teater ke? wa x paham. Mimpi? Cam menarix ... Good luck to u bro n yang lain2.

patungcendana said...

:-D

sI tEDI said...

fikir positif.. InsyaAllah jd ringan :)

♥ayudeadwish♥ said...

nak g.. tapi takde kawan r... takut sesat tak tau jalan.. pape cntact @ add aku kat ym @ email ayu_deadwish@yahoo.com

azzaliena suziantie feisal said...

insyaalllah :)

misz benida said...

msi pe wei??
de mknan free x??
haha
*blog ko ni xlh folow eh??

hilman.teddy said...

=D

patungcendana said...

re:...banyaknya soalan...berat aku nak jawab....

ps...jangan lupa tunggu aku kat sebelah kandang harimau...hehehehe

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

macam best je kn..macam nak pegi je..tapi macam segan je..sebb macam tade kwan la..huhuh...ape2 pun, aku rase macam mmg nak pegi..yeaayy.!!!hehehe

lalink7 said...

nak sinopsis...
huhu

eliza said...

err..brapa kg berat misi tu? hehehe

gudluck2..

cookie devine said...

aku masih di sini.mimpi hya mimpi.

feninlaaa kat ayat sendiri.Apapun gud luck utk kamoo.