xxx

xxx
xxx malaya

27 October 2009

misi dunhill 20

sape suruh jolok sarang tabuan kan dah nyesal....25hb10,dalam pukul 9.4opm gua cam biase lepak ngan member2 gua yang same panji kat gerai untuk tonton game liver vs MU..tibe2 hp gua x henti2 di datangi msg,lebih kurang cam ni ar bunyi nyer..


msg 1:hallo2 bro..amacam ada bran?dunhill 20..ape lu takut ke?set je la..


msg 2:dunhill 20,set sahaja???


msg 3:lu jangan mimpi la..buang mase je liver game..dunhill 20 set??


dan banyak lagi msg...ape2 pun masuk hari ni dah 11 kotak dunhill 20 gua dah sapu sama dia orang...janji tetap janji..dan ade baki 4 kotak lagi belum sempat sapu..


antara msg yang gua replay..


msg :gua x jolok sarang tabuan..lu orang dah jolok dulu..erm gua set je..gua tak mintak lu nak kasi...



terima kasih untuk member2 MU gua yang beri gua dunhill free..pemberian kalian membuat kan gua amat teharu..coz sebulan gua x payah bazir beli dunhill..

21 comments:

Razman said...

ahhhh..benci aku pnyokong liverFOOL..haha

EN.ROBOT said...

ni sorg lagi liverpool,.,.~

lalink7 said...

lol..xbaik isap okok skiet2..kalau nak isap..isap la 3 atau 4 kotak baru layan..bet dpt okok je? hoho..

triple x malaya said...

razman:kene terime la beb MU kene kitai..huhuhu

triple x malaya said...

en robot:ramai lagi kat belakang ni..huhuhu

triple x malaya said...

lalink7:rokok je...kalau nak bet geran tanah pun boleh..hehehe

aloy_paradoks said...

bak sekotak...

j.u.l.i.e.t said...

besok2 kalau kau sakit sbb byk merokok, derang la penyebabnya. ahahaha...

triple x malaya said...

aloy_paradoks:nanti mggu depan gua bagi..x larat nak isap..dunhill 20 bukan sedap pun..

triple x malaya said...

juliet:mintak2 jangan ar sakit..

Anonymous said...

woi..banyak la hang punya dunhill..tunggu la nanti musim depan kasi bungkus itu liverpool..ho tulis blog ada mase ko yee.esok pagi jangan lupe gerak terengganu.

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

woit....lu kasi wa skotak....!

patungcendana said...

aku allergic bolasepak.

mamai said...

wah itu dunhill boleh buat modal next round tak pun utuk pagi nie LIV vs Arsenal

bias® said...

jimat.

Frodo Baggins said...

wat eva lah!!!


GLORY GLORY MU!!!!
YIHHAAAAA YIPPA YIPPA


>>____________<<

dark ray said...

patut laa lama tak nampak..
nak sekotak?

acap said...

tebuan jolok sarang sendri.
ahaha.

Fatt Chin Choy said...

haha
giler banyak ko menang

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

lepas ni aku syak ko masuk wad..!! huhuh....

sharamli said...

mer0k0k bahaykan kesihatan