xxx

xxx
xxx malaya

28 October 2009

misi Hot

Dalam perjalanan dalam kereta untuk pergi ke malaka bandar raye bersejarah untuk menjejaki hang tuah..maka terjadi al kisah dua orang sahabat yang bijak..

Hei fi lu x rase lapar ke..?mane la gua tahu bro,perut lu bukan perut gua..ape kate kite behenti makan,gua sedang lapar ni fi..lu boleh diam x,bute ke gua tengah drive ni..kalau exsiden lu nak bace tahlil untuk gua ke..confirm x..ngaji pun lu kantoi..la jangan cakap cam tu fi kecik hati aku,ok2 nanti balik aku belajar ngaji..x kan terase bro..ok2 jap lagi sampai kat restoran jejantas tu kite berhenti ar makan..gua rase teringin makan kfc la fi,gua payong lu hari ni,kite tapaw je..pastu kite makan dalam kereta..

sampai di restoran jejantas air keroh melaka.

Nah fi duit nye..gua tunggu dalam kereta je la coz gua letih drive ni..banyak ar lu punye letih,gua yang drive lu yang letih..wakil rakyat mane kau belajar..fi lu beli kan gua 1 set diner air ape2 je la janji x mabok..pastu beli ar ape lu nak..tapi ingat pesan gua ni,gua nak yang panas2 kalau boleh yang baru goreng..kalau x panas gua x nak makan tau..banyak la lu punye panas,ingat bapak lu punye kfc ke..ok2 gua tray bro..

ok bro kfc sedia di makan..kite gerak dulu ar fi nanti lambat plak sampai..on bro arahan di terima..ni lu beli panas x ni..gua rase cam sejuk je..gua tak boleh ar makan kfc kalau x panas..hilang selere gua nanti..jangan risau bro gua gerenti panas punyer...ha dah sampai pun..meh ar kite makan..kau sure ke fi..kat sini kite nak makan.yea la lagi kat mane..kat sini pun boleh la fi..janji peronta tak kacau sudah..kite duduk atas rumput je la bro..

5 minit kemudian.amacam bro panas tak?hu panas giler ni fi mahu tebakar kepala otak gua..8 minit kemudian..fi jom masuk dalam kereta pasang aircond kuat2..gua betul2 tak boleh tahan ni panas giler,kite cari tempat hentian rehat pastu kite makan kat sane je la..ha tau pun tak boleh tahan,tadi cakap nak makan kfc kene panas?..baru ade selere..so gua kasi ar lu makan kat
tengah2 panas..nyesal gua fi ade kawan sengal cam lu..

24 comments:

sharamli said...

la..igtkan tgh mlm..
pesen bet0l bendul ke apa ni?

Koyuki said...

ambik kau..mkn tgh panas..

mau terbakar

bias® said...

panas...panas...panas...

{lumut} said...

pasal berlakon tuh..serious ke???

sori lumut x bace entry neh..just nak tanye pasal berlakon tuh..haha...busy sket nak final exam.then balik malaysia!

j.u.l.i.e.t said...

tak buleh pakai punya member. gurau kasar tuh...

Razman said...

tserlah kebodohannye dstu..

Firol said...

bkin hati panas

Bro malam ni Fulham ada hrpn ke nak menang?

Cik Cookie said...

hot and spicy

eliza said...

hahaha..ini bru real panas..sot.

misz benida said...

orait r tu..
seb bek mmbr ko xsimbah msa ko dok mlntak kfc..
hahaha
hot la ktakan.

seroja jingga said...

kim salam kat fi!

triple x malaya said...

sharamli:bendul rumah..

triple x malaya said...

koyuki:gempakz..

triple x malaya said...

bias:hot2....

triple x malaya said...

boleh berlakon ke..

triple x malaya said...

juliet:lebih dari kasar..

triple x malaya said...

razman:lebih dari teserlah lagi...

triple x malaya said...

firol:dah kalah pun...

triple x malaya said...

cik cookie:kfc

triple x malaya said...

eliza:tau tak pe..

triple x malaya said...

benida:x berani dia derhake dengan boss...

triple x malaya said...

seroja jingga:dia jawab salam dah..

kimisai said...

ni budak sengal macam SAMAD ni ..hahaha

lalink7 said...

loh..ingat misi Hot fm tadik..hehe