xxx

xxx
xxx malaya

03 September 2009

misi main MERIAM di malam raye.

Kisah ini berlaku sebelum menjelangnye hari raye,iaitu malam sebelum raye..
mase itu sofi berumur 13 tahun..masih mentah lagi,tapi perangai ganas semacam..tapi tak lah nakal sangat..


selepas sofi berbuke pose..cam biase sofi akan pergi menyorok-nyorok untuk melepas kan gian sofi sehari tak hisap rokok..ape nak buat kene lah nyorok2..tau dek bapak sofi mahu kene pelempang nanti..tepat pukul 9 malam abang mat datang ke rumah sofi..abang mat adalah sepupu sofi..lalu berteriak..sofi!!ikut abang mat main meriam nak tak..?dengan tak cakap banyak sofi setuju..ok jugak tu abang mat..malam raye macam ni main meriam mesti best punye,baru meriah kan..tak lah sunyi bingai sangat..jom la sofi tak sabar nak main ni..


Lalu sofi dan abang mat pergi menuju lokasi untuk main meriam dengan menaiki moto yamaha ss2 spirit,dalam perjalanan sofi bertanye kat abang mat..main meriam kat mane ni abang mat..kabat dah beli ke belum..lalu abang mat menjawab kite main dekat rumah kosong jalan tebok imam..semua dah ready dah..sofi jage line je..yang lain abang mat urus kan..sofi terdiam dalam buntu..sampai di sebuah kedai abang mat berhenti untuk membeli sesuatu..lalu sofi bertanye..beli ape abang mat,beli SP...ape bende SP tu abang mat..?sungai petani..abang mat menjawab dalam senyum...lalu meneruskan pejalanan..

sampai je di sebuah rumah kosong abang mat dari jauh sudah mematikan enjen moto..takut2 polis nampak kate nye..sebab abang mat cakap main meriam ni salah..kene tangkap boleh kene pejare..lalu abang mat suruh sofi jage line kat bawah rumah kosong..sebab abang mat nak main meriam kejap lagi,dia kate kalau ade orang datang cepat2 bagi tahu dia..dalam keadaan malam yang gelap sofi pun menanti abang mat...tak sampai 5 minit sofi terdengar suare yang agak manje2 la jugak..berbunyi cam ni..seluh2 la abang mat..meriam sakit ni..jangan la gelojoh sangat abang mat tak lari punye bende ni..lalu sofi bla...dalam hati sofi berbisik...ciss...ingat nak main meriam kabat tadi..rupe2 nye nak main meriam anak markasan rupe nye..

32 comments:

bias® said...

nak jugak!

Razman said...

kecik gle meriam abg mat..

mamai said...

patut la abang mat tak bawa kebait

kimisai said...

meletup tak meriam tuh..
gua report markasan...

sharamli said...

ni sedara husin markasan ke?

jasrina said...

apa kes main meriam nak kena ada org jaga line. kalau brani ajak kwn2 join la..

yoro okino said...

huhuh
aper daaa...
ajak c sopi...g sorang2 laa..

Koyuki said...

ok la tu...

die ajak sofi nk suruh sofi blaja...

sis_nita said...

si sofi musti nak join d club.. huhu!

en.Adam said...

aaaaa
lucah!!
malu malu malu
*lari sambil tutup muka*

anak muallaf said...

Ala sofi tu budak apa dia tahu..
Belasah aje..tapi Allah nampak!

patungcendana said...

SP tu apa?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

what the.....???hahhahaha..

abang besi said...

ni lucah ni..hahaha....kurg phla pose gua.hehe...

triple x malaya said...

bias:nak ke..huhu dose tu..

triple x malaya said...

razman:kecik tapi baik punyer meriam beb..?

triple x malaya said...

mamai:dia tak bawak kabat,tapi bawak SP je..

triple x malaya said...

kimisai:x meletop..tapi mengerang je..huhuhu

triple x malaya said...

sharamli:xde sangkut paut dengan husin markasan..

triple x malaya said...

jasrina:xboleh ajak ramai2..ni meriam special punye...abang mat kate kene layan sorang2..

triple x malaya said...

yoro okino:ape nak buat kene jage line beb..

triple x malaya said...

koyuki:mungkin jugak kot..tapi ajar la bende2 baik sikit..btul x?

triple x malaya said...

sis_nita:mase tu sofi mentah lagi..x reti bende2 cam tu...huhuhu,ape2 pun bende ni tak baik sis untuk di ikut..

triple x malaya said...

en.Adam:lucah jike anda mentafsir secare lucah..

triple x malaya said...

anak muallaf:betul comment anda..aku setuju...allah sentiase nampak ape yang kite lakukan sepanjang kehidupan di dunia ini..

triple x malaya said...

patungcendana:SP tu sekuriti part...lebih tepat kondom...mengerti ngak..?

triple x malaya said...

kakuna:huhuhu...nasib si sofi..

triple x malaya said...

abang besi:boleh kurang pahale pose ke...huhuhu sory..

patungcendana said...

mengerti ...hehehe

triple x malaya said...

patungcendana:huhuhu akhir nye lu faham..

azzaliena suziantie said...

cuak

@tune® said...

ko sure?
meriam or mariam??

or maniam??