xxx

xxx
xxx malaya

17 September 2009

misi salam Aidilfitri.

Di kesempatan ini aku selaku tuan punya blog ni ingin mengucapkan salam Aidilfitri dan SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR BATIN kepada semua blogger yang seagama dengan ku..terutama kepada teman2 pakatan radikal PARADOKS dan semua blogger yang sentiase follow dan memberi comment2..tampa korang semua blog gua akan sunyi tampa comment2 yang bernas dan sempoi..semoga korang happy n happy mase raye nanti..

aku menyusun sepuluh jari memohon kepada ilahi semoga korang mengampuni sekira nye ade silap kate aku semase menulis entry mahu pun menberi comment2 kepada korang semua..mane lah tahu ianye menyakiti hati perasaan korang..mohon maaf dari ku..

dari aku anak jati perak situasi xxx.
sekian ASSALAMUALAIKUM..salam aidilfitri...

nota:selesai aku menulis entry ni..aku akan bertolak ke kampung ku..wait..bertolak ke?gile ape puase2 cam ni nak tolak kereta balik kampung..silap..gua akan drive ke kampung ku..sampai kampung tolong bapak aku bakar lemang,best woo...

25 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

haha...
tolak kereta ye bro..bukan drive..haha

thanks for ur advice..
wa salutee...
aku try terima hakikat nih..
tak pe at least ak de kawan, ak der kawan blog..hehe..

okay..
alang2 dah bakar jgn lupe bawak sini..hahaha...

selamat hari raya..
sori kalo de uat salah silap
ampunkan wa ek bro..
huahua...

duitt raye jgn lupee..haha

dark ray said...

jangan lupa semayang jumaat

triple x malaya said...

azzaliena:datang ar kampung nanti aku kasi duit raye..

triple x malaya said...

dark ray:gempak..dah sampai kuantan rupenye...lu pergi masjid ke..?rase macam tak je..

{lumut} said...

da balik ke weh..huhu..
slamat hari raya..
slamat bakar lemang..
makan lemang..
cecah lemang ngan rendang...
potong lemang..
belah lemang..
buang buluh lemang..


sedihnye..nak lemang...
salam lenaran utk kawan2 ku di malaysia..huhu

azzaliena suziantie feisal said...

ko perak kt ne
nanti kau baliik ak pao duit raya..haha..

Koyuki said...

selamat hari raya
=D

drive safely

mamai said...

aku selaku tuan rumah yang mamai juga memohon kemaaf dari keluarga paradoks dan kau mjuga anadai ada komen yang menyakitkan mata

selamat hari raya

baginda® said...

Kami warga ERA PASCA ingin mengucapkan Salam Lebaran kepada semua pembaca blog ini... DAN....

Walauapepun....

Ampun maaf daripada kami andai...

TERkasar bahasa
TERsilap pukul
TERambil barang
TER'pau' duit
semua TER2 yang lain

Ikhlas dari kami warga Era Pasca:
Naruto Sensei & baginda®

rAy juni0r said...

slmat ari rya jgak...slmat2..duit rya wei..hahaha

patungcendana said...

teruja aku dapat ucapan selamat hari raya dari L.I.M...:-D

selamat hari raya untuk kau juga...maaf zahir batin...

hati2 di jalan raya...

kalau ada rezeki...kita jumpa masa mimpi nanti ok...this time make sure kita bertegur sapa ya...:-)

♥ sOFIa ♥ said...

nak ikuttt.
aku tade kampung maaa.

:P

encik ariff said...

haha.
selamat hari raya.

TerubukMasin said...

slm aidilfitri bro..
minta maaf klu ada komen gua yg bwt lu kecil ati ekk..

sutera putih said...

yeaaaa,,,
dah selamat sampai ke hometown,,,
;-)
selamat hari raya,,,
maap zahir n batin...
;p

yoro okino said...

selamat hari raya gak bro..
hati2 bawak keta..
mintak maaf klu ader salh silap..
n thnx gak kerna sudi singgah kat myblog yer..=)

azzaliena suziantie feisal said...

haha..
ak pon raye kl je bro..
tak pe tak pe..
jgn lupe lemang, biskut wa, n duit raya wa..
hahahaha
sekejap jugak lu balik bro..huhu...
kl lenggangg gilee...
hujann jeekk

triple x malaya said...

thank for u all.....salam aidilfitri..

azzaliena suziantie feisal said...

xde ah..
wa cakap wa lah...
aiyoo...
huahua...
nak pakai pe bro datang??
lu jemput ka??hahahaha
sengaal jekk..
xpee3..
wa tgu luu balik..
wa nak pao lu duit raye..hahahaha

makan makan ingat wa bro..

bias® said...

yeay! selamat!

ayie said...

selamat hari raya aidilfitri....
menyusun 10 jari memohon maaf andai ada komen2 sy yg menguris hati bro...
maaf zahir dan batin

aloy_paradoks said...

apa barang mintak2 maaf ni.... tak biase la saya..

anaklaut said...

salam..

terima kasih pada anda yg sudi bagi ulaan yg sangat bermakna pada saya...

Fatt Chin Choy said...

selamat hari raya ke4

azzaliena suziantie feisal said...

bro..bak ym luh..