xxx

xxx
xxx malaya

05 July 2009

Aku ingiN tErbaNg

Aku ingin terbang bebas di udara
tampa menaiki kapal terbang...
tapi bagai mane...

aku ingin terbang macam burung
tapi aku bukan binatang...

aku ingin terbang macam layang2
tapi aku bukan kertas atau plastik...

aku ingin jadi superman atau batman
tapi aku bukan filem star...


persoalan nye...bagai mane aku harus
terbang...bisa kah aku lakukan..?

26 comments:

@tune® said...

kau boleh terbang
tp hya dalam bayangan dan mimi indah...

xpon ko naik helikopter...pastu terjun...

pasti kau akan terbang selamanya

en.Adam said...

kau cucuk heroin dalam
badan kau,pastu kau terbang la

vidadarisakura said...

ko nyanyi lagu terbang suda.


lalala

patungcendana said...

i believe i can fly....

bertitikan angin
bertanahkan awan
ditengah taman bintang...

tapi...

aku tidak ingin terbang...hehehe

re:...no komen pun komen gak...ahaha

patahati said...

akupun nak ingin terbang... jom loncat dari bumbung /atap rumah...hee..hee...salam kenal.

aloy_paradoks said...

kalau nak terbang balik kg la...

triple x malaya said...

@tune:lu macam nak gua pg buat selame-lame nye je...jangan gua belum bertobat sepenuh nye lagi...

triple x malaya said...

en.Adam:ko ada stok heroin ke...payung gua sikit...lu jangan lokek sangat bro..

triple x malaya said...

vidadarisakura:boleh ke terbang kalau myanyi...?

hobi kau makan erk..?mesti parti kau GERAKAN..tak gerak tak makan..hehehe

triple x malaya said...

patungcendana:kau tak teringin terbang ke...?kalau kau boleh terbang,aku boleh terbang..kite boleh terbang same2...lepak kat taman bintang..bercahaye kan bulan..confirm best

triple x malaya said...

patahati:ape best lompat bumbung rumah...klcc la..

aku tau mgape kau nak lompat dari bumbung..kau putus cinta kan..sebab itu kau patahati..

salam kenal jugak dari aku..rajin2 la lawat blog gua..

triple x malaya said...

aloy_paradoks:tau xpe..sekarang minyak mahal bai nak balik kampung..so kalau terbang jimat banyak...

a.b geldofg said...

bakar dan sedup..daun cabang lima
lepas tu terbanglah ke mana ko nak

azarre said...

Walau tanpa saya kau bisa terbang my fren... Caranya pake tali sling ... hihii... Salam kenal dechhh...

azarre said...

Maap walau tanpa SAYAP maksud saya...:D

patungcendana said...

ok...jom terbang...:-D

aloy_paradoks said...

Ko cakap kat Adan,, jangan lupe prektis... main lagu best best sket..kasi gempak punye.. die bawak nama Paradoks FC tu beb..

re:
Lu jangan cube la nak berdebat dengan gua pasal Yahudi or islam..
kita kene ada pegangan sendiri kalau nak bercakap, jangan sekadar dengar apa org cakap dan follow mcm kita yang cakap.. Gua citer pasal Teater dan MIMPI.. Bukan Coke dan Yahudi.

triple x malaya said...

a.b geldofg:daun cabang lima..daun ape tu?kat pasar borong boleh dapat tak?sure boleh terbang gua akan cari...

triple x malaya said...

patungcendana:nak terbang cam mane..masih belum boleh terbang..tggu erk...

triple x malaya said...

aloy paradoks:nanti gua bagi tahu sama dia...

momo the munkee said...
This comment has been removed by the author.
momo the munkee said...

cube ko nyanyi lagu "flying without wings"...dulu aku tgk westlife berjaye...

patungcendana said...

dah boleh terbang ke belum? aku tunggu ni...

triple x malaya said...

momo the munkee:macam2 gua dah cube..termasuk lah lagu 2..tapi masih x berjaye terbang pon..

triple x malaya said...

patungcendana:masih belum lagi...macam2 ilmu gua dah cube..tapi hasil nye masih same..xboleh terbang jugak..kau dah boleh terbang ke..?kalau dah boleh gua bocing lu saje lah..

bias® said...

terbang? terbang lah.