xxx

xxx
xxx malaya

14 July 2009

MISI XXX 3 PENJURU.

TAJUK:MISI XXX 3PENJURU

FILEM:AKSI 18sx

PELAKON:TRIPLE X MALAYA,ALOY PARADOK,ADAM PARADOK,REZA@DARK RAY PARADOK dan PELAKON UNDANGAN KHAS,PATUNGCENDANA.

PENGARAH:XXX MALAYA

PENERBIT:PARADOKS ENTERTAINMENTS STUDIO



Filem ini mengesahkan seorang perisik dari skuad khas polis di raja malaysia,lakonan WARIE xxx lakonan triple x malaya yang di tugaskan untuk menyiasat sendikit penyeludupan berlian dari AFRIKA.MR RADOK lakonan aloy paradoks adalah seorang warga malaysia yang bergiat aktif untuk penyelupan berlian dan dadah yang terbesar di afrika dan mempunyai kroni-kroni yang bergiat aktif di malaysia.DARK RAY lakonan reza paradoks adalah ketua gengter dan penyeludup berlian dan dadah,dia juge terlibat dalam perniagaan pelacuran.MADAM X lakonan patungcendana[pinjam name jap jgn marah]adalah rakan kongsi MR RADOKS yang melebarkan empayer di malaysia.ADAM lakonan eN.adam paradoks adalah seorang mahasiswa yang berlajar di afrika.

Kisah bermula apabila MR RADOKS telah menggunakan ADAM uktuk menyeludup masuk berlian ke malaysia,dengan cara menelan butiran kecil ke dalam perut untuk di serah kan kepada DARK RAY,namum kegiatan mereka dapat di kesan oleh WARIE XXX dan menjalankan misi yang penuh aksi untuk menanti kedatangan ADAM dilapangan terbang,namum ADAM dapat meluluskan diri dan mempunyai rancangan dan helah dengan MADAM X,mereka berdua adalah rakan kongsi,tetapi tidak di ketahui oleh MR RADOKS mahu pun DARK RAY.mereka cube melarikan berlian itu dari DARK RAY.

Bermula lah aksi pegaduhan dua ketua gengter antara MR RADOKS dan DARK RAY.Dark ray menyangka kan MR RADOK telah menipu diri nye,namum dalam keadaan yang sama MR RADOKS telah di tipu oleh rakan kongsi sendiri iaitu MADAM X.ini menyebabkan kesukaran WARIE XXX untuk menjejaki adam dan berlian tersebut.di sebab perancangan yang rapi,adam dapat meluluskan dari WARIE XXX.ADAM adalah seorang yang licik dan mempunyai kemahiran tersendiri.

Mampukah WARIE XXX mengesan ADAM dan MADAM X,berjaya kah misi untuk menumpaskan penjenayah yang dikehendaki.Dan apakah yang terjadi terhadap MR RADOKS yang di musuhi oleh DARK RAY,dapat kah ADAM dan MADAM X meluluskan diri dari MR RADOKS,DARK RAY dan WAEIE XXX..Mampukah misi xxx menumpaskan 3 kumpulan pejenayah ini.Saksikan FILEM AKSI yang paling EXTREAM di layar perak..3 bulan lagi..AKAN DATANG

SEBUAH FILEM AKSI YANG PALING GEMPAK..
DARI PENGARAH YANG EXTREAM..
DARI PARADOKS UNTUK SEMUA..

35 comments:

patungcendana said...

aku book tiket dulu!!!!!!

aloy_paradoks said...

byk duit lu nak buat film.

sharamli said...

mimpi jdik pengarah?

bias® said...

macam gerak khas jek?

a.b geldofg said...

banyak betul XXX ni
ni mesti best
tak sabar nak tgk

en.Adam said...

yang mana satu baik yang mana satu jahat?????aku nak jadi orang baik boleh??tukar watak r..haha

mamai said...

bila nak tayang nie...macam best ada ala-ala hollywood. Nak jadi pelakon tambahan boleh ker

jasrina rahim said...

aku request nak jd pelakon tambahan boleh dak?

triple x malaya said...

patungcendana:lu pelakon x payah tiket2 ni...lu kan madam x..

triple x malaya said...

aloy_paradoks:pajak tanah bapak gua la..nanti dapat untung filem bayar balik...

triple x malaya said...

sharamli:yup..aku memang minat nak jadi pengarah ni..mungkin aku ada bakat,tapi masih xde peluang lagi kot..

triple x malaya said...

bias:ni bukan cam gerak khas beb..i2 cerita bagi gua masih tahap bawahan lg..

triple x malaya said...

a.b geldofg:confirm best beb...lu nanti key...

triple x malaya said...

en.Adam:xxx mesti la hero...tapi dalam filem gua ni berlainan sedikit dari filem yg lain2..watak adam ni lebih menojol..dlm filem 2 nanti adam adalah seorang yang bijak dan licik...

aloy,reza,patung confirm watak jahat..hehehe

triple x malaya said...

mamai:boleh...gua memang nak cari pelakon tambahan pun..watak gengter..ada bran..?

triple x malaya said...

jasrina rahim:boleh...awak jadi watak bekas kekasih xxx nanti...okey x?

mamai said...

wa watak gengster tu boleh tapi saiz gua buat orang tak caya gua gengster..hehehehe.

tapi kita geng liverpool bro..

triple x malaya said...

mamai:saiz badan x penting bro..janji ada bakat mesti menjadi..

ape2 pun tahun ni liver sapu bersih..

♥ sOFIa ♥ said...

mau tengok ini moviee. hahaha :P

dark ray said...

dadah ada dadah?
nak dadah..

patungcendana said...

hehehe...aku memang suka watak jahat...kena praktis buat muka criminal....

mamai said...

wokey aku jadi gengster....aku mmg minat jadi orang jahat

triple x malaya said...

sofia:boleh...lu akan jadi jemputan khas punyer..

triple x malaya said...

dark ray:dadah...nak ke?berape kilo mau?

triple x malaya said...

patungcendana:sebab tu la aku bagi watak madam x kat kau..sebab aku yakin kau boleh hayati watak tu..

triple x malaya said...

mamai:lu memang best..x melimih watak..sesetengah orang memilih ..kalau boleh nak jadi hero je..megape industri kite tak buat kategori untuk watak jahat terbaik ke..kan boleh meriah kan lagi industri filem negare..

helena's said...

err saya nak jadi makeup artist bole??ekeke

triple X call@sms cik hel yah for more info tentang bisnes
0123902582..

triple x malaya said...

helena:sure boleh...tapi mesti ada pengalaman la dlam bidang make up ni...

nanti senang2 sy call kek..coz mggu ni bz sikit ada event mimpi..jemput la datang..masuk free.

chipsmore said...

sy nk jd heroin leyh?? extra pon ok gak..hehehehehehe ;)

aloy_paradoks said...

terima kasih atas bantuan dan sumbangan anda dalam menjayakan MIMPI... moga Allah saja dapat membalasnya..

triple x malaya said...

chipsmore:akan di pertimbangkan...ape2 pun thanks lawat blog gua yang x seberape ni..thanks.....

triple x malaya said...

aloy_paradoks:biase la beb..jase baik di balas baik...nanti balik kampung tolong ape yg patut mase wat kenduri arwah mak aku sudah..hahaha..

patungcendana said...

aku pergi mimpi...jumpa aloy dan gang2nya...tapi kau takde pun...huhuhu

triple x malaya said...

GUA nampak lu tapi lu x nampak gua...mking xde rezeki kite nak jumpe malam tu...sebab gua kene balik pade pukul 11.45 mlm ade masalah yang gua kene setle kan..

gua sempat nampak lu jugak tapi x sempat nak tegur...sory..ape2 pun lu nanpak cool malam tu...

Anonymous said...

does anyone think porn is the only business still thriving during the credit cruch? I think many folks seek refuge in buying and wanking porn during the crunch


----------------
kelly divine