xxx

xxx
xxx malaya

23 July 2009

misi bErani mati.

Plan yang gua rancang hampir 4 bulan lame nye,akhirnye siap dengan cemerlang,gemilang dan terbilang...hari yang di nanti2 dah tibe,rancangan untuk
merompak bank hampir berlaku sebentar lagi,gua dan teman gua...aloy dan adam tidak sabar untuk mengaut keuntungan masing2..dengan semangat perjuangan seorang perompak gua,aloy dan adam telah menanam iktizam dan niat,kami akan menyalurkan 30% dari hasil rompakan untuk membantu yayasan anak yatim,orang kurang upaye dan 10% untuk mengadakan masjlis paradoks yang akan datang.

Tepat pukul jam 3.30pm minit,gua,aloy dan adam gerak menaiki kereta curi hasil rompakan malam tadi kelokasi misi berani mati,dengan slogan kalau dapat enjoy kalau kantoi mati...gua yang mengetuai kumpulan ini memberi kate2 akhir dan mengucap dua kalimah sahadah..[mane la tau tak sempat rompak kene tembak dulu]untuk plan yang kami rancang selame ini.

jam 3.50pm operasi bermule,gua dan aloy memasuki bank tersebut..dan adam stanby di dalam kereta,setibe gua sampai di dalam bank gua dan aloy terus mengeluarkan pistol yang gua beli kat golok thailand tahun lepas..dan terus mengacukan pistol kepade salah seorang pegawai bank yang bertugas pade hari itu.

Jerit gua..serahkan bunjutan wang itu kepade kami,kami nak merompak ni...bukan main2..tampe berlengah-lengah aloy terus mejijing bunjutan wang tersebut kearah keluar.orang2 yang berade di dalam bank tersebut senyap,pucat dalam ketakutan..untuk tidak membuang mase gua terus berlari kearah keluar..di dalam kecemasan..tibe2 kaki gua macam ade bende yang memegang[dalam hati gua berkate sape pulak ni]gua melihat seorang budak perempuan dalam usia 7 tahun..lalu berkate..abang mintak seringgit boleh...saye nak beli ais krim la...dengan hati brutal seorang perompak dan mengejar mase...gua terus menendang budak itu,tibe2..PAP..bunyi tiang katil besi yang di tendang ala-ala karate..aduhh..sakit nye kaki..pastu Zzzzzzzz.....

Keesokan pagi nye,aduhh...apsal kaki aku tibe2 sakit dan bengkak ni..[bisikan dalam hati malas betul la aku nak mc lagi baru 2 hari lepas mc...]

nota bulu rome aku:ingat jagan sesekali menendang budak mahu pun orang dewase...melainkan mase dalurat..cth untuk mempertahankan diri.Sebelum tido jangan lupe basuh kaki.

32 comments:

mamai said...

aku rasa kau patut jadi seorang pengarah filem mmg sesuai tak pun seorang penulis cerita aksi mesti letup.

next time nak rompak ajak aku sekali

sharamli said...

mimpi tu xpe..jgn mimpi sampai basah sudah..paham?

hu3

patungcendana said...

mimpi rompak bank? sungguh tak romantik...huhuhu

re: aku cari gak kau masa sembang2 dgn aloy...tapi dia kata kau dah balik...so...takde la gambar kau...takpe...next time kita make sure kita bergambar sama2...:-)

errr...kau tinggi ke rendah?...hahaha

bias® said...

basuh kaki sendiri ker? kaki kawan?

helena's said...

bole pulak eh,,dak kecik time2 gawat tu mintak sehenget..hahaha

seb baik lo mimpi..hikss

triple x malaya said...

mamai:isyallah moge2 ape yang kau katekan akan jadi kenyataan...tQ

next time kalau gua mimpi merompak,gua ajak lu join.

triple x malaya said...

sharamli:mimpi basah dah selalu sangat aku alami...biase mimpi ngan rozita wan cik..huhuhu

triple x malaya said...

patungcendana:next time la aku mimpi yang romantik2 ni...tapi dengan sape erk...?

gua tinggi dari aloy...huhuhu....

triple x malaya said...

bias:basuh kaki yang terlibat dan sewaktu dengan nyer...

triple x malaya said...

helena:buatnye dalam mimpi tu kau yang mintak seringgit...bukan seringgit,seguni gua kasi..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ni semua gara2 aktiviti MIMPI korang aritu la, kan???

brapa lama nk mimpi ni..skit2 dah la...

a.b geldofg said...

jgn kaki je basuh
alat ghairah kena basuh juga
nanti dia mrayau2

♥ sOFIa ♥ said...

rompak bank uh?

dasyat. gahahahaha.
eh sebelum tidur, jangan lupa baca doa okeyy?

:)

triple x malaya said...

hazerin:sampai aku lupe mimpi...

triple x malaya said...

a.b geldofg:yang anu tu ye...yang tu mesti la basuh,barang baik tu beb kene jage..

triple x malaya said...

sofia:doa sentiase mengiringi gua sebelum tido...

merompak adalah di larang.dalam mimpi xpe..

patahati said...

apasal nak rompak bank tak ajak saye? saye dah cakap sayepun berani mati, tapi dalam mimpi je...haa..haa

sutera putih said...

hikhik...
gilooo...
mimpi yer yer ooo jer...
opss...
salam...
thanks follow wa,,,

chipsmore said...

dan bace doa tdo skali ;)

jasrina rahim said...

confem ke ko sepak katil? ke ada org lain sepak ko??

anaklaut said...

tq singgah anaklaut....:))

triple x malaya said...

patahati:sory x sempat ajak lu la...next mimpi gua ajak lu rompak sekali..

triple x malaya said...

sutera putih:dah mimpi gua cam tu..gua x mintak mimpi rompak2 ni...

pinjam laiter...nak isap rokok ark..

triple x malaya said...

chipsmore:tQ...

triple x malaya said...

jasrina rahim:maksud kau makluk halus ke yang tendang kaki gua malam tu...ntah la...nak kate ye,tidak...nak kate tidak...fikir2 kan je la..

triple x malaya said...

anklaut:tQ di terime...

@tune® said...

cop!!
pisau beli kt tahiland tuh ade kualiti kah?

triple x malaya said...

tune:bukan pisau...pistol...lu rabun uruf ape..?

Raihanna said...

hehehehe..
adeyh2..
basuh kaki la yerp before tdo..huhuhu

eliza said...

aik..mc pun malas?

triple x malaya said...

raihanna:must basuh kaki b4 tido...kalau x nanti ngigau...

triple x malaya said...

eliza:sebab gua pekerje terbaik...tu yg malas mc selalu...5 hari dalam sebulan cukup ar..