xxx

xxx
xxx malaya

25 April 2010

misi gurindam hujung minggu.

Tiada sape dapat menghalang langkah gua walau hang tuah sekali pun yang datang,kecuali tuhan yang satu.Jam menunjukan 6 pagi,gua terjage dari tidur yang baru terlelap kire2 1jam yang lalu,akal gua letih,badan rase x bermaye,sel2 darah rase mahu pecah takala angin subuh meniup bulu rome gua yang agak subur seperti lalang di tengah padang yang terbiar,dan seekor lalat pelarian mati tersesat di himpit lalang-lalang tersebut,nasib si lalat tidak sebaik nasib si semut yang tengah asyik minum lebihan air nescafee malam tadi di atas peti ais.

Kunci ford lancer model tahun 1985 gua masukan ke arah kunci pintu untuk membolehkan gua memasuki ke dalam nye,tiade alarm mahupun outo lock sebab hand brek putus pun gua belum repair lagi ni kan nak repair outo lock,hilang akal ape?start,nasib pagi ni ade nyawa kalau x gua gegar satu flat untuk tolong gua tolak.gua drive dengan pantas walaupun kadang2 brek tak berfungsi sepenuh nye,sampai meru klang rumah kedua gua yang pasti bukan rumah bini ke dua,dengan pantas nye gua mandi,tanpa gosok gigi mahu pun sabun body,gua capai baju warna hijau,seluar hitam.lalu drive kelokasi yang ingin di tuju.sesampai di lokasi gua jerik agak perlahan."mamak bungkus roti telur 1,milo ais 1..

10 comments:

Frodo Baggins said...

>>____<<


bulu roma dah jadi belukar?
phewwww ~~~ bila nak tebas?
ekekekkeke .. semoga adik "mayaha" sehat

triple x malaya said...

yamaha ego gua sihat..haha

mamai said...

apa perkembangan dekat hulu selangor sekarang

mamai said...

apa perkembangan dekat hulu selangor sekarang

AkMa said...

tido sejam cukup ke bai???

AkMa said...

ish2...
brek pown malas mau ganti ka??
apa mau jadik la..

peja said...

**masih dlm mood suwey..sbb asek xdpt nk pegi event paradoks..sekian**

girlsnextdoor said...

belukar...


hahaha..xbleh blah...

wikend neh kua weh..hlgkan tensen lu keh..

=p

Encik Ariff O said...

pagi-pagi kena minum air panas brader..
baru klasik.
haha.

judi bola online said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny