xxx

xxx
xxx malaya

23 April 2010

misi New post

msg masuk..


Hai syg,tengah buat ape 2?

tak buat ape2 pun,tengah teringat kat bb la ni.(send msg)

saye pun same sedang teringat awak,rindu la..

kalau bb rindu..saye lebih dari pade rindu(send msg)

Ape kate kite jumpa petang nanti,macam biase la syg ambek saya kat rumah..

saye ok je,petang nanti dalam pukul 5ptg saye datang k..(send msg)

ok syg...datang tau,mmuahhh........

msg masuk..

BHL 6776 SILA JELASKAN BAYARAN TERTUNGGAK MOTO YAMAHA EGO 3 BULAN.JIKA TIDAK MAHU SEBARANG TINDAKAN DI AMBIL,FROM GT-MAX MOTO SDN BHD

Alamak syg,sory petang ni tak dapat jumpe ar..coz saye terpakse balik kampong jap lagi ni,ade hal penting,bye take care...(send msg)

11 comments:

*Dak kecikkk* said...

naper lelaki tasuke bgtau perkara yg sebenar pd prempuan?Naper tak cakap terus terang jew..hahaaaaaa

triple x malaya said...

perlu ke perempuan tau..coz x semua perempuan faham masalah lelaki..

Encik Ariff O said...

haha.
xpa brader.
aku xreport.

AkMa said...

ehem2...

AkMa said...

mgkin dia paham lau ko gtaw kat dia..
huhuhu

AkMa said...

kantoi sudah x bayar moto..
kui2

Rowena Chasez said...

uiitsss...
kantoi xbyar motor..
lorhhh..
cian laa dia..
ko spatutnyer gtau je laa..
maybe dia akan fhm..
huhuuu~

vidadarisakura said...

padan muka.neh!

peja said...

lelaki suka tanggung masalah sendiri...kan?hehe

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
girlsnextdoor said...

bleh la ego lu kawen ngan transformer gua... xde kawan tu.. name beliau BEY7011...haha