xxx

xxx
xxx malaya

20 April 2010

misi salah siapa?

gambar sebelum di edit.
setelah di edit,nampak sangat la..
tak nampak macam di pegang pun,
ke gua rabun..
biasa la...
nak sikit boleh?nak tonggak x
ajak pun...
gempakkkk...tak mungkin
air cendol,mahu pun orange
jus..


Hari ni gua nak menyentuh isu politik sedikit,walauapun entry gua ni bukan berunsur politik namum atas kesejukan hati tahap gaban gua ambil kesempatan ini untuk menyentuh isu politik yang memeningkan kepala.

Setiap manusia ada bikin salah mahu pun dosa,gua sendiri pun mengaku gua mesti ada dosa,yang terbaru masa balik dari keje tadi gua terpandang mangga di dada yang agak luar biase,nak kate salah gua bukan salah gua,dia yang pakai agak seksi so salah sape?bagi pendapat gua,memang salah gua?gua yang pandang.tapi sepatutnye gua datang dekat dia dan nasihat dia supaya tidak berpakaian sebegitu?nampak tak di situ?dosa kita tidak menasihatkan sesama muslim pun dah di kira dosa.tapi ade ke orang yang berani?gua sendiri pun tak berani,silap2 gua makan tapak kasut tumit tinggi.tak nak ar gua makan tumit tinggi,makan kek tinggi2 nak ar gua..

Gua kurang senang hati dengan blog2 yang tegar B.N masing2 bikin hal yang tidak sepatutnye timbul,paling terbaru isu ulu selangor,pehh..isu panas mengalah kan isu black mental yang di haramkan di malaysia satu ketika dahulu.

Yang gua hairan isu gambar super impose zaid kaki botol pun lu orang jaja kat orang ramai mase nak mengudi ni,mengapa tak mase dia dalam UMno?kalau dia tonggak pun mungkin dulu mungkin tidak,mase dia dalam UMno..dia punya tonggak mungkin sampai seret kepala..kalah budak2 skins dan punk.tapi lu orang ingat tu mase dia dalam UMno..dalam UMNO.

Tapi tu la orang tua2 ade kata,nak jolok sarang tabuan tu biar la jage-jage,tapi tengok sekarang lu orang dah betul2 bikin tabuan panas,nah kau ambil sampai ke isu najib tonggak pun dah tersebar..nak salah sape ni?adekah salah tabuan?


nota:Dari ahli gerakan pemuda pas dan PR meru tengah selangor.

nota:pertama kali menulis isu politik..haha gempak ar.

12 comments:

mamai said...

desprate nak menang la tu...lu sekali-sekala layan politik bernas juga

Encik Ariff O said...

Haha.

Frodo Baggins said...

hahahhaha
layannn!!!


>>___<<


ini semua salah adobe photosop!
keh3x ~~~~

redplasticbag said...

hehh, never ending story of politics

sharamli said...

sy budak2 lagik..
taktau sape salah..

girlsnextdoor said...

mcm2 kerenah...ingt budak2 skolah je perangai pelik...

deus X machina said...

kah kah kah
terbaik bro

at least zaid dah ngaku silap dia
x macam mereka2 tu

alien said...

politik..
perkara yg kita rasa mustahil drg boleh adakan..
ajaibkan..
tu r kuasa.. wang.. pangkat
hohoho

Razman said...

nak tabik kat ko leh x? terbaek la bro..

triple x malaya said...

mamai:dia orang cam dah xde point..

ariff:huhuhu...

frodo:salah jolok,tabuan pun mengamok ar..

red:bagus..buat care lu je,janji kau happy..

ramlisha:patut ar budak2 lg rupenye..haha

girl:biase la tu beb..

deus:dia orang berdarah biru beb..haha

alien:politik..

razman:lu pun terbaik gak..x caye tanye azza..

peja said...

heh...mesti penah bace buku SHIT kan?

camtu la politik malaysia..ntah pape

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網