xxx

xxx
xxx malaya

11 June 2009

JANDA punye story..

slam...hari ni aku nak cerite psal janda,aku prcaye masih ramai lg org di luar sane pandang serong dgn gelaran janda ni...aku pun pelik mgpe di org masih pmkiran di tahap takok lame lg..senang cite tahap mangkok hayon lg ar..

tp hari ni aku bkan nak cerite pasal janda mking ada jgak ar yg melibat kan jande...cite ni tiada usur sex18sx mahu pun nanas n seram18sg..cite ni sesuai utk tontonan umum..kalau baby seumur 3 hari faham mbace pun blh layan cite ni..telebih dulu aku myusun 10 jari ingin memohon maaf klau2 cite ni mggu hati dan perasaan seluruh janda2 yg brade di muke bumi ni..

cite nyer lbh kurang cam ni...ia adalah kisah benar yg pnah belaku di dunia ni,dulu aku ada kawan name dia jeff..bkan jefferidin ye..name dia jeffry je..adalah..satu hari 2 dia ada cite yg dia knal sorang awek...cite punye cite aku brtanye la siape dia..dgn muke dan gaye bangge nye dia kate janda..ape lg aku trkjut seketike..lalu hati aku brkate muke handsome tp mgape dia plh jande..i2 cume hati aku berkate..klau dah cinta ape bleh kate..suke same suke jodoh di tgn tuhan.

sejak dari hari 2 aku hampir 1tahun x berjumpe dgn dia atas sebab masing2 bz n jauh..xpayah la aku nak cite jauh mane ye..ckup je la jauh..n pd 1 hari dia si jeff ni call aku..so kite org brborak la..tibe2 dia kate ahad ni kau free x..aku nak jemput kau kemajlis angkat nikah n kahwin aku blh x...dgn brtema kan free dah tentu makan free lalu aku brkate free beb..n hati aku brbisik lg jd jgak mamat ni kahwin dgn jande..

Dan hari ahad pun tibe..dgn hati gembire dan seawal pg aku brtolak dr meru klang ke tanjong karang dgn menaiki kete ksygan aku kancil mira hello ketty ke lokasi masjid di mane sijeff ni akan di akad nikah kan..tepat jam tgan yg aku pakai brjename xde name seingat aku..aku beli kat masjid india kat kl pukul 11.40 pg..sempat jgak ar aku brslam dgn dia sblum majlis akad nikah..so mase yg di tggu2 dah tibe..setibenye pgantin prempuan..aku jeff n family dia pun masuk ke dlm masjid..yg periot tggu luar ar..

majlis ijab kabul pun dah tibe..mase 2 aku duduk di blakang jeff,sesudah selesai kadi mberi kate2 nasihat n ceramah..bermula la upcare ijab kabul..tgn jeff d slam erat oleh kadi..lalu brkate mohd jeffry bin omar aku nikah kan di kau dgn JANDA BINTI HJ ISMAIL dgn mas kahwin 80 ringgit tunai...lalu jeff menyahut cabaran kadi..aku terime nikah jande binti hj ismail dgn mas kawin nye 80 ringgit tunai...lalu saksi myape sah...make sah la si jeff ni memperistrikn si jande...lalu hati aku brbisik lg...erm...mati2 aku ingat isteri si jeff ni jande rupe nye name bini dia memang betul2 janda...cite ni sampai skrang aku x pnah nak story dgn dia..aku tkut nant kene gelak kaw2 nant...klau dia bace nasib ar....

7 comments:

patungcendana said...

erk...

aloy_paradoks said...

patung, budak ni mmg mcm ni,,, bukan ade otak sangat..

patungcendana said...

aloy...tak terkata aku...

aloy_paradoks said...
This comment has been removed by the author.
aloy_paradoks said...

Patungcendana:
takpe,,,, gua ada kisah gua tersendiri gak berkenaan tajuk ni..,,,, namun yg pasti pahit mcm kopi....

en.Adam said...

bongok....

Anonymous said...

hahahhahah=))
very goo story.

keh3...
boleyh gelak guling2 sambil mate juling...
*series* nie