xxx

xxx
xxx malaya

19 June 2009

DuNia gElap-Edisi dia pAkos

Kemarin aku guna kan dia dgn sepuas nye..aku menakluki dia..
tetapi semalam dan hari ini aku tidak menggunakan dia lagi..
aku cube lari dari seksaan dia..tapi aku x mampu..

aku ingin lari....lari
terus dari bayangan dia untuk hari ini dan selamanye..cukup
sampai di sini aku mgenal dia..ditelan pahit,nak di buang..
terasa sayang..dia bermadu tapi beracun..tersilap langkah
kita tersungkur,aku tidak mahu dunia aku gelap kerana dia..


biar lah memory aku dan dia hilang di bawa oleh nye..
aku tidak mahu menyimpan di kotak fikiran aku..
memang salah aku...aku mengaku memang aku yang
mencari dia dulu..tapi untuk hari ini dan selamanye..
jangan mimpi aku akan mejamahnye...

Dia pemusnah
Dia boleh buat org jadi gila
Dia boleh enjoy kan kita,tapi dia boleh membunuh kita..ingat la wahai kita semua jangan sesekali mgenali dia...

8 comments:

aloy_paradoks said...

Cintamu....
Membakar aku hingga aku jadi Abu...
Hassan....

en.Adam said...

dia tu Aloy ke??
hahaha

patungcendana said...

ok...:-)

re:...aloy tak kasi kau join aku mandi laut...:-(

re:...at least kau pandai gak mengeja...aloy??? :-D

triple x malaya said...

aloy_paradoks:abu hasan 2 atok ko...

triple x malaya said...

en.Adam:dia 2 bukan aloy..klau dia 2 aloy x cium syurge beb...gua bukan ikut blakang punye org..

triple x malaya said...

patungcendana:apsal aloy xkasi aku nak join mandi...ape kes dgn dia ni?sasau pe..

aloy_paradoks said...

atok aku, bapak sedare ko....

triple x malaya said...

aloy_paradoks:bukan bapak si jemi ke..dgar dek jemi mahu mgamok dia..