xxx

xxx
xxx malaya

21 June 2010

misi PLORE skala 2

Setelah diperkenan oleh para pemegang mohor "indie movement". Maka tarikh untuk menyambut PLORE bagi Skala 2 sesi 2010 jatuh pada :

31 Julai 2010,
bertempat di Persekitaran Pasar Seni
dari jam 3.30 ptg - 7.00 malam.

Setakat ini 28 org/kumpulan telah mengesahkan penyertaan mereka dan bersedia untuk sama berbusking dalam projek PLORE Skala 2. Namun jika masih ada yang berminat untuk turut serta pandai pandai la bagitau cepat cepat dekat gua melalaui facebook atau blog.

Setiap org/kumpulan akan membuat persembahan mengikut giliran, dan giliran itu akan diulang-ulang. (konsep : Jalanan)

11 comments:

miEz haNeM said...

Bro.ciK gula2 leh dtg tgk tak??

triple x malaya said...

miez hanem:sangat di alu-alukan,nak join sekali pun boleh..

nak join?

-li.zue- said...

erk..erkk.dtg tgk freee kan? heheh.

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

lu ada perform kan??

miEz haNeM said...

triple x..
isk..aku segan la..
aku nak tgk je..
boleh??

A.K.U.D.O said...

nak dtg juga, tp boleh sediakan kerusi tak?

girlsnextdoor said...

gua jadi penonton ajelah...

patungcendana said...

wow.

yoro okino said...

ko perform gak ke?

vidadarisakura said...

kalau aku masih duduk shalam haruslah aku pergi. duh.rugi.

SOFIA said...

lama juga tidak berkunjung ke sini tuh. sahabat blogger pasti.

btw, tampilan baru juga nih? hee :P