xxx

xxx
xxx malaya

06 April 2011

Anjing itu.

Malam itu macam biasa kamal tidur di sofa ruang tamu.jam lonceng yang pernah kamal beli dekat kedai ah leng pada suatu ketika dulu menunjukan tepat pukul 1 pagi.tiba2 kamal terjaga oleh kerana anjing menyalak resah telah membuatkan lena kamal terganggu.bingkas kamal bangun lalu menuju ke tingkap cermin merenung di sekeliling.kamal nampak sekor anjing sedang merayau-rayau seolah olah dalam keadaan gelisah.

Anjing itu menyalak kembali,lalu di sahut dengan salakkan sekor lagi anjing lain.dua ekor anjing itu bertemu bagaikan sepasang kekasih.lalu salah sekor dari anjing tersebut cuba memanjat belakang anjing yang lagi sekor tadi.mata kamal tajam melihat kelakuan dua ekor anjing tersebut.

Tiba-tiba sebatang kayu beluti bersaiz panjang 4kaki tebal 3inci terbang dari arah atas mengena sasaran tepat kearah kepala anjing tersebut.anjing menyalak sambil lari..

Hati kamal berbisik..cilake punya orang kat atas gua mahu tengok real animal seks pun x boleh..



nota:lupe plak nak taip yang kamal nie sebenar nye duduk rumah flat tingkat 1.

5 comments:

Frodo Baggins said...

cilake tukang baling kayu
dgn anjing pun mau berhasad dengki
cemburu ler tuh

hahahhaha

triple x malaya said...

frodo:
biase la x boleh tengok org senang.

CGG said...

bro..
lamanyeeee kamu tak update!

amacam?

mamai said...

yerkan dari tengok real human sex yang tak pasti

vidadarisakura said...

aku baca pun gantung. haha